Never Perfect

My personal details :)
Senyum sikit!


Hi, assalamualaikum. Me? Seorang student lagi. Pre-University. Be nice here and be my follower okay!

Status : Wish me luck in stpm!


Meh sini borakborak :)
Tinggalkan pesanan disini :D



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Intan Norfarahin

Penang :)

Hi, assalamualaikum.
Okay. first nak say hi to my future husband. Affiq. Haha ecewah.
Sorry sayang. Takde entry pasal sayang harini. Just nak cakap. Thanks tak give up dengan relay kita. Tadi pagi hampir je break. Haha :') Sumpah takut kehilangan kau sayang. Dah hampir 2 tahun relay ni kekal tetiba tadi pagi berantakannnn. But now, alhamdulilah dah okay. Thanks allah :') Now juga, tengah tunggu dia call. Hihi. Okay kembali kepada topik asal. PENANG? Hee yess. Lupa nak story pasal bercuti dekat sana haritu. Hehe act gambar atas tu aku tengah teman akak borong baju. Kat situ tiada baju yang aku berkenan. Nampak rayban tu terus pergi snap. Hihi okay kena tahu aku gila kamera. Kesah? :P

Okay, hari first trip ni satu family pergi. Tapi, second day mak ayah terpaksa balik dulu. Sebab my mom ada krusus seminggu dekat johor. So nak taknak dapat spend time dengan deorang sekejap je. Hm thennnnnnnn, aku tak puas. Tinggal dekat penang dengan abang-2 aku. Hihi even parents takde. Kitaorang still enjoy. Haha dengan otak semua mereng-2. Sampai nak check in hotel pun dah penuh. Nak taknak check internet cari apartmen. Alhamdulilah ada satu bilik kosong. Fuuuu. Haha satu apartmen tu dalam dia ada 4 bilik. Waaaa tak rugi weh. Haha pada hotel tu satu tempat tidur je buat apa. Amik kau 4 bilik. Haha besar pun besar. Puas hati :)


Haha ni time lalu jambatan penang tu. Haha Cantik. Keluarkan kamera terus snap. Haha almaklum lahhh. Orang tak pernah pergi penang lagi. Haha jujur k jujur :P Hihi xD


Okay, ni yang apartmen aku cakapkan tadi tuu. Haha penat serius penat. Kena usung banyak beg lagi. Dapat pulak tingkat atas sekali. Ya allah penat bapak weh naik tanggaaaaaaaaaaaaaaa -.-


Haha okay. Ni pulak. Anak-2 mummy. Haha anak saudara. Act deorang panggil aku mummy. Haha hilang terus panggilan mak usu. Terus sangkut mummy. Mummy pun mummy lah sayang :) Ni dalam bilik aku dekat aprtmen tu. Cantik kan? :)


Okay, lepas sampai je apartmen tu. abang jak suruh siap-2 nak pergi makan. Haha aku memang dah lapar tahap unta pun time tu. Thennnnn. Kitaorang tanya orang mana kedai makan yang paling best dekat sini. Orang tu cakap dekat mana tah. Tapi serius ramai gila orang. Memang ramai :O haha nak tahu dekat mana? Tu restoran saiful apek. Patut lah ramai. Haha and tuu salah satu makanan paling best dekat sini. Kerang bakar special saiful apek. Sedap. Sangat sedap :)


Haha then terus pergi lepak dekat pantai penang tu. Act restoran dengan pantai tu sebelah je. Aku je tak nampak. Haha situ pun ramai family masing-2 lepak :) Seee. Baby nasih sampai tertidur dekat situ. Angin sepoi-2. Hihi sian dia :)


 Yang botak ni. Angah akuu. Orang gelar nama dia MAT BOT. Haha mat botak xD Hahaha. K dia memang mereng sebegitu. Belon buih pun nak main. Malukan aku je -.-







Okayy, ni hari kedua disebelah pagi. Hihi agi terus turun bawah amik breakfast. Sebab ni semua satu pakej dengan ngidap dekat apartment tu. Nama restoran ni Wok&Roll. Konsep restoran ni klasik moden. Haha serius macam istanbul! :D


Lepas breakfast terus pergi Penang Hill! Omaigodd. See bertapa tingginyaaa. Aku tak tahu pula kena naik atas sana. Angah bagitahu kena naik atas sana mulut aku terus macam ni :O What?!



 Ehhh. Anak mummy kena amik dengan mama arab lah! Haha act. Orang arab tu tertarik dekat nasih sebab mata nasih warna biru and bulu mata dia panjang. Sampai dia kata nak bawak balik arab xD




Ni time atas train tu. Nampak dari sini memang tak cerun. Tapi hakikatnya kalau kauorang tengok. Ya allah. Aku serius takut gayattttttttttttttttt! ><


Thennn. Ni lah hasilnya! Sudah sampai ke puncak atass. Haha betul cakap orang. Atas ni sejuk. Sejuk sangat. Even tengahari memang sejuk. Kalau malam lagi best ada macam salji turun katanya :) Macam istanbul kan? Haha *tak habis-2 istanbul :P







Okay, ni semua dekat atas puncak tu tadi. Angin serius kuat. Haha aku tak sangka juga dekat atas tu ada macam-2. Siap ada rumah orang, keretaa. Pelik juga aku macam mana nak turunkan balik kereta tu. Haha tapi setelah diExplain kan. Baru faham atas tu pun penduduk dia macam kita. Seperti biasa. Cuma atas tu banyak rumah golongan bangsawan je :)


See? Sampai baby nasih ilwan ni tertidur dekat mummy dia. Penat sangat lah tu. Haha dia taknak dekat ibu dia sampai menangis-2 nak mummy dia dukung dia. Haha hey nasib ringan je sayang. Time tu tengah beratur nak amik train balik. Penat juga lah. Haha :)

Okay. Sampai sini dulu kot. Den dah penat menaip ni haa. Mahu tidur pula.Ni baru hari kedua ye. Hari yang berikutnya comingg soooooonnnn! Hihi. btw, tadi affiq dah call. Alah rindu suara dia. Dapat borak 44 saat je. Public punya pasal. Hm ape pun. Tetap sayang awak sayang. Pada awak tak call langsung lagi lah merana. Baik dapat dengar suara sekejap pun jadi la. Dapat lah tidur dengan tenang. Ecewahh. Hihi :') K selamat malam. Goodnight and assalamualaikum :)