Never Perfect

My personal details :)
Senyum sikit!


Hi, assalamualaikum. Me? Seorang student lagi. Pre-University. Be nice here and be my follower okay!

Status : Wish me luck in stpm!


Meh sini borakborak :)
Tinggalkan pesanan disini :D



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Intan Norfarahin

Semoga dipermudahkan segalanya.
                                                 
                                                    

Hi engkorang engkorang sekalian :)
Aku tahu. Korang pelik kenapa intan rajin sgt mengUpdate blog ni kan --
Hm act, aku rasa macam nak aktif balik berblog ni.

Bukan update benda mengarut macam dulu tu yeeeeeee.
Hmm rasanya lebih kepada resepi. Nak share share --
Sebab? Sebab aku suka makan. So automatik aku suka masak. Love it!

Tapi--
Harini bukan nak cerita pasal resepi lagi ya. Hm
Nak share pasal seorang makhluk allah utusan dari syurga. Subhanallah indah sungguh ciptaanNya.


Dia,
Dia anak buah aku. Merangkap makcik dia. Merangkap untie dia. Merangkap segalanya.
Dia anak abang aku. Anak kakak ipar aku.
Dia cucu mak ayah aku.
Dia lah RAYYAN MIKAEL.

Muka dia happy, tapi apa yg dia tahu tentang dunia ni lagi?
Muka dia happy, tapi kita tak tahu apa yg dia rasa?
Muka dia happy, tapi itu tak menggambarkan dia faham segalanya.

Raya tahun ni sungguh tak bermakna tanpa dia disisi.
Dia berperang didalam wad untuk membuat pembedahan. Ya allah --

Kehidupan dia,
 50/50 mengikut kajian doktor. Tapi acu tahu. Adik kuat kan sayang :)
Dia menghidap penyakit jantung berlubang dari kecil lagi.
That's why mak ayah tak putus-2 ulang alik dari perak ke melaka semata-2 mahu tgk keadaan dia.
Bulan 8 ni penentu segalanya. Aku tahu, yang lebih berkuasa hanya ALLAH.
Bukan doktor. Mahupun sesiapa. Acu tahu adik rayyan kuat. Adik jgn takut ya.
Semua ada teman adik waktu adik tengah berperang tu. InshaAllah adik akan pulih :')
                                           -
                                           -
                                           -


Mohon doa dari kalian semua agar urusan adik rayyan ini dipermudahkan.
Amin.